fbpx

The Blog

November 4, 2018 0 Broadband

Art Motion zgjerohet edhe në Prizren

Art Motion tani edhe ne qytetin e Prizrenit me ofertë atraktive 9.90 euro ne muaj ose 100 euro ne vite ,nga kjo ofert klientet perfitojn 150 kanale HD dhe deri 20Mbps/sek internet ,pa depozitë dhe instalimi falas.

Platforma Art Motion ju ofron ,filma , dokumentar ,seriale turke dhe te huaja programe per femije , sport dhe shume e shume programe te tjera vendore dhe te huaja te gjitha ne nje vend.

Dyqani i ri në Prizren do të jetë pika qendrore në të cilën banorët e qytetit do të informohen dhe t’i blejnë produktet dhe shërbimet e tyre të preferuara të Art Motion, me pakot me te reja të televizionit kabllor digjital si dhe internetit.

Shume shpejt Art Motion do te jete prezent edhe ne qytetet e tjera te Kosove me oferten dhe sherbimin me te mire ne treg .