fbpx

The Blog

June 19, 2018 0 Broadband

ARTMOTION sjellë PAKO DREAM !

KREJT VITIN TELEVIZOR DHE INTERNET PËR VETEM 100€ 🚨
Super Ofertë nga Artmotion, pako DREAM nga 19.90€ për vetëm 9.90€ në muaj apo paguaj për një vit 100€ 😊

Me këtë ofertë ju përfitoni: 150+ Kanale Televizive Deri në 20 Mbps Internet