fbpx

The Blog

October 14, 2019 0 Broadband

EKSKLUZIVE : NBA 2019-2025, VETËM  NË ARTMOTION

Platforma më e pasur, më atraktive dhe më ekskluzive në Kosovë pasurohet edhe më, duke shtuar edhe NBA-në në thesarin e vet.

Jo pa arsye po themi se “atë që e premton, ARTMOTION e realizon!” sepse nga sivjet e deri me 2025:
NBA do të shikohet vetëm dhe ekskluzivisht në ARTMOTION, adresën e vërtet të basketbollit në vendin tonë.

Nëse ka pasur dyshime dhe hamendje atëherë, me sigurimin e drejtave ekskluzive për transmetimin e ndeshjeve të NBA nga 2019 deri më 2025, nuk ka më asnjë dyshim se adresa e vërtet e basketbollit në vendin tonë është ARTMOTION.

Në fakt, përveç transmetimeve të ndeshjeve në kanalet Art Sport 1,2,3 të Artmotion, ndërsa platformës ARTMOTION po io shtohet edhe një super-kanali sportiv: NBA TV.

Po ashtu, mos të harrojmë se pas më shumë se 15 viteve do të kthehet edhe NBA Action me komentim unik dhe special të Agon Fehmiut, doajenit të komentimeve të basketbollit.

MOS HARRONI !!!
Vetëm gjatë dy muajve të fundit ju kemi ofruar 5 kampionate, në 4 sporte të ndryshme, 3 kampionate botërore e 2 evropiane dhe atë në vetëm 1 platformë: ARTMOTION.

Dhe ky … është vetëm fillimi!

Pra, nga sivjet e deri me 2025, ligën më elitare të basketbollit në botë do ta gjeni vetëm në Artmotion.

Sporti është art me Art Sport në ARTMOTION