fbpx

The Blog

December 19, 2018 0 Broadband

Lojë e madhe shpërblyese nga Artmotion – për çdo muaj nga një BMW

Viti i ri nuk mund te fillojë më mirë se me një BMW të ri.

Artmotion ka filluar lojën e madhe shpërblyese ku për çdo dy muaj do të dhurohet nga një premi kryesore – BMW 1. Por nuk është vetëm kjo, çdo abonues i pakos Standard apo Premium ka gjithashtu mundësi që të fitojë TV Samsung si dhe abonime falas.

E gjithë çfarë duhet të bëni është që të abonoheni në pakon Standard apo Premium.

Për 1 muaj abonim në pakon Standard – ju përfitoni 1 kupon për lojë shpërblyese.
Për 6 muaj abonim në pakon Standard – ju përfitoni 8 kupona për lojë shpërblyese.
Për 12 muaj abonim në pakon Standard – ju përfitoni 16 kupona për lojë shpërblyese

Për 1 muaj abonim në pakon Premium – ju përfitoni 2 kupon për lojë shpërblyese.
Për 6 muaj abonim në pakon Premium – ju përfitoni 16 kupona për lojë shpërblyese.
Për 12 muaj abonim në pakon Premium – ju përfitoni 32 kupona për lojë shpërblyese plus resiveri i dytë Falas.

Tërheqja e shpërblimeve bëhet çdo muaj në Klan Kosova në emisionin Ora e Pasdites.